- Advertisement -
Acasă Noutati interne Politia de Frontiera trage un nou semnal de alarma privind imigranti cilegali...

Politia de Frontiera trage un nou semnal de alarma privind imigranti cilegali care patrund tot maides si in numar tot mai ridicat in tara: Remarcăm o creştere semnificativă a mai multor indicatori specifici Poliţiei de Frontieră. În primele şase luni ale acestui an, am avut o creştere de peste 50% a numărului total de infracţiuni constatate în zona de competenţă a Poliţiei de Frontieră faţă de perioada similară a anului trecut. Mă refer la trecerile şi tentativele de trecere ilegală a frontierei, traficul de migranţi, contrabandă

- Advertisement -

In timp ce toate celalte tari din est-centrul Europei iau masuri impotriva imingratiei ilegale si dau cu pumnul in masa in fata Bruxelles-ului, la noi si la bulgari, conducatorii sunt prinsi in bula lor, asa zisa „politica externa” fiind de fapt linsul de clante si datul afrimativ din cap la tot ce nise impune din afara.

Politia de Frontiera trage insa un nou semnal de alarma privind fenomenul imingratiei ilegale, un numar tot mai mare de imigranti ilegali ajungand aici, ajutati de ONG-uri de extrema stanga impotriva caruia statul roman nu ia nicio masura.

Politia de Frontiera transmite ca in primele 6 luni ale acestui an a avut loc o crestere cu peste 50% a numarului de imingratil ilegali care au patruns pe teritorioul Romaniei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here