- Advertisement -
AcasăPoliticaPolitica pacalicilor de Romania. Președintele USR Târgu Ocna anunta ca trece la...

Politica pacalicilor de Romania. Președintele USR Târgu Ocna anunta ca trece la #echipacastigatoare cu intreaga sa orgnizatie: Stă în puterea noastră să renunțăm la orgolii, să ne unim și, împreună, să învingem! PNL va câștiga alegerile pentru primăria Tg Ocna!

- Advertisement -

Continua politica pacalicilor din Romania. Albastreii USR incep sa se ingalbeneasca. Presedintele USR USR Târgu Ocna, Bogdan Ababei, anunta ca el si intreaga orgnizatie trece la PNL cu intreaga sa organziatie. Fara sa se mai ascunda fata alti precedesori, acesta spuna ca scopul il reprezinta castigarea alegerilor din 2024.

„Am decis sa mă alătur Partidului Național Liberal, la invitația președintelui Fechet. Ce se întâmplă în Târgu Ocna, dar mai ales ce nu se întâmplă în Târgu Ocna, este imaginea unei administrații foarte îndepărtată de realitatea vremurilor. Deși a moștenit o zestre de proiecte mature, deși PSD este la putere atât la Consiliul Județean, cât și la guvernare, primarul în exercițiu e precum un navetist care a pierdut microbuzul și acum stă în ploaie. Stă în puterea noastră să renunțăm la orgolii, să ne unim și, împreună, să învingem. Nu va fi ușor, știu acest lucru, dar cu încredere și muncă, sunt convins că, în 2024, PNL va câștiga alegerile pentru primăria Tg Ocna”, a declarat Ababei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -