Ponta: Corupţie instituţionalizată ca în 2019 nu am văzut. Se fură cu OUG, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o să vină CCR ,o să rezolve cineva

Președintele Pro România, Victor Ponta, l-a atacat din nou pe președitele PSD, Liviu Dragnea, la lansarea candidaţilor formațiunii pe care o conduce pentru Parlamentul European. Niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal a spus Ponta. El le-a promis membrilor Pro România că niciodată nu va fi pentru ei o povară, o ruşine şi o jenă.

Niciun lider politic nu-şi târăşte partidul şi echipa pentru problemele personale. Niciun lider politic adevărat nu-şi ia echipa cu el la tribunal”, a declarat Victor Ponta, adăugând: „Niciodată nu voi fi pentru dumneavostră o povară, o ruşine şi o jenă, nu o să vă iau niciodată să mă apăraţi pentru problemele mele personale”, potrivit News.ro.


„Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o să vină Curtea Constituţională, o să rezlove cineva”, a spus fostul premier.

Ponta a subliniat că dacă la referendum, pe 26 mai, va fi întrebat dacă e de acord ca oamenii politici condamnaţi să nu mai ocupe o funcţie publică va vota „pentru”. El a adăugat că va vota şi pentru ca legile din justiţie să nu mai fie schimbate prin ordonanţe de urgenţă.

„Dacă tot întreabă domnul Iohannis – pe bună dreptate – poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanţe pe domeniul justiţiei, în acelaşi timp trebuie să întrebe poporul şi să votăm da să nu se mai dea ordonanţe în domeniul fiscalităţii”, a spus el.

Ponta a adăugat că oamenii de afaceri din România nu trebuie să se mai teamă că între Crăciun şi Revelion se schimbă legile şi să constate peste noapte că au de plătit noi taxe.

Citeşte şi http://dc360.ro/tariceanu-scrisoare-catre-pnl-isti-convingeti-l-pe-iohannis-sa-l-revoce-pe-lazar-au-fost-detinuti-politici-a-caror-viata-a-fost-un-iad-din-cauza-unei-cozi-de-topor-a-securitatii/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.