Acasă Politica Ponta: "Pentru ca desfiintarea pensiilor speciale sa fie realizabila era nevoie de...

Ponta: „Pentru ca desfiintarea pensiilor speciale sa fie realizabila era nevoie de prezenta presedintelui Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si cea a presedintelui Senatului Robert Cazanciuc pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege făcut de USR prin 2017! De ce nu s-a votat? Pentru că pesediștii nu votează chestia asta, udemeriștii nu votează chestia asta jumătate din PNL nu votează chestia asta!”

Presedintele PRO Romania Victor Ponta a atacat joi seara la Digi24 PSD, PNL si UDMR cu privire la subiectul pensiiilor speciale. Fostul premier a delcarat a ca a fost vorba despre o intelegere intre cele 3 partide facuta in Parlament pentru ca legea depusa de USR in 2017 sa nu treaca. Liderul PRO Romania spune ca ar fi fost nevoie doar de prezenta presedintelui Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si cea a presedintelui Senatului Robert Cazanciuc pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege, insa spune ca oricum proiectul nu ar fi trecut deorece social demcoratii nu ar fi votat proeictiul, la fel nici UDRM-istii si nici jumatate dintre liberali.

„În privința pensiilor speciale, am avut și săptămâna aceasta un tărăboi și ca toate evenimentele de acest fel, nu s-a terminat cu nimic. Tărăboiul era pe legea pensiilor PARLAMENTARILOR. Acolo nu ai nevoie nici de Curtea Constituțională, nici de altceva, ai nevoie de un singur lucru: domnul Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și cu domnul Cazanciuc de la Senat, să pună pe ordinea de zi, că este vorba despre o ședință comună, proiectul de lege făcut de USR prin 2017, Abrogarea pensiilor parlamentare. Îl votezi cu mâna sus și gata! Asta trebuia votat, evident, nu s-a votat. De ce nu s-a votat? Pentru că pesediștii nu votează chestia asta, udemeriștii nu votează chestia asta jumătate din PNL nu votează chestia asta. De-aia n-au pus-o la vot!”, a declarat Victor Ponta.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here