- Advertisement -
Acasă Politica Prefectul Capitalei respinge din nou cererea insistenta a lui Clotilde Armand de...

Prefectul Capitalei respinge din nou cererea insistenta a lui Clotilde Armand de instaurare a starii de alerta:” Nu va fi instaurată starea de alerta în Sectorul 1!”

- Advertisement -

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anuntat in urma cu scurta vreme, ca nu va instaura starea de alerta in Sectorul 1 la insistenele facute de primarul Sectorului 1, Clotidle Aramand, care se afla intr-o lupta personala cu forma de sarubrizare Romprest.

„Garda de Mediu a transmis acțiunile pe care dumnealor le-au făcut, faptul că au sesizat și ei problema care există la nivelul Bucureștiului și în special la nivelul Sectorului 1 privind gestionare deșeurilor, amenzile pe care le-au aplicat până acum și că au situația în monitorizare continuă. Nu este treaba lor să recomande, ei ne spun care e situația, decizia o ia Consilul Local pentru Situații de Urgență. Nu va fi instaurată starea de alerta în Sectorul 1!a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, cu privire la o decizie de instituire a stării de alertă în Sectorul 1, pentru 30 de zile.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here