Presa franceză după dezastrul de la Presa franceză după dezastrul de la Notre Dame! Le Figaro îl citează pe Macron: Vom reabilita această catedrală împreună! / Le Monde:Tristețe” și “solidaritate” în cadrul comunității internaționale Spania, Statele Unite ale Americii, Germania, Liban …! Le Figaro îl citează pe Macron: Vom reabilita această catedrală împreună! / Le Monde:Tristețe” și “solidaritate” în cadrul comunității internaționale Spania, Statele Unite ale Americii, Germania, Liban …

Le FigaroEmmanuel Macron : «Vom reabilita această catedrală împreună» „Vreau să am un cuvânt de speranță. Această speranță este mândria pe care trebuie să o avem, a tuturor celor care s-au luptat pentru ca cel mai rău să nu se întâmple.” 

Les Echos scrie că un nou sistem de prevenire a incendiilor a fost instalat în clădire în timpul reamenajării sale în 2014 și se întreabă de ce acesta nu a funcționat.

Le Monde:„Tristețe” și „solidaritate” în cadrul comunității internaționale Spania, Statele Unite ale Americii, Germania, Liban … În timp ce un incendiu violent încă se petrecea în catedrala Notre-Dame din Paris, șefii de stat și politicienii din toate țările și-au exprimat „tristețea” și „solidaritatea” lor cu Franța.
Le Parisien:Rugăciuni și amintiri în jurul la Notre Dame în flăcări Din primele ore ale focului și toată seara, în apropierea parcului și a podurilor din jurul insulei orașului, credincioșii și-au alăturat spontan mâinile, adunați ca și cum ar fi putut împiedica situația.
Liberation:Structura și cele două turnuri sunt salvate Emmanuel Macron a spus că datorită celor 500 de pompieri prăbușirea fatadei și a celor două turnuri a fost împiedicată.
La TribuneMacron își amână discursul din cauza incendiului de la Notre-Dame La ora 19:40 Elysee a anunțat amânarea discursului din cauza „teribilului incendiu de la Notre-Dame de Paris”. Â

Citește și http://dc360.ro/incendiu-violent-la-catedrala-notre-dame-din-paris-turla-monumentului-istoric-s-a-prabusit-incendiu-dureaza-de-mai-bine-de-2-ore/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.