- Advertisement -
AcasăExternPresa occidentala si pumnul in gura. Cenzura, noua politica a mainstream-ului. Jurnalistii...

Presa occidentala si pumnul in gura. Cenzura, noua politica a mainstream-ului. Jurnalistii BBC indica ca spectatorii care ii critica si le pun la indoiala prognozele meteo trebuie cenzurati: „Este un ton mai abuziv decât am primit vreodată. Mi se pare frustrant și ofensator pentru colegii mei. Este complet inacceptabil ca orice membru al personalului să primească abuzuri pe rețelele sociale doar pentru că își face treaba”

- Advertisement -

Pe zi ce trece, occidentul la care romanii visau pana in urma cu 3 decenii, devine tot mai strain de toate calitatile care l-au facut canvda stapanul lumii. Cenzura, pumnul in gura, demonizarea celor care au puncte de vedere diferite fata de aparatul minstream, pare sa fie noul mod prin care instiutiile statului, presa si politicenii din vest doboara orice voce critica.

Cu toate ca jurnalsitii ar trebuie sa stie cel mai bine cum este cu libertatea de exprimare, ceea ce are Europa, SUA si in general lumea astazi nu mai este de mult „presa”, ci doar niste baieti si fete care dau din gura mult si bine in functie de directivele venite de la patron, ONG-uri sau politicieni corupti.

„Jurnalsitii” de la BBC cer indirect ca cei care le pun la indoiala prongozele meteo , pe site-urile de socialziare sau prin orice alt mod, sa fie cenzurati. „Jurnalstii”se plang de faptul ca se simt „abuzati” , „frustrati” sau „ofensati” deoarece primesc punct de vedere critice care le puna la indoila prongoze meteo si considera inacceptabil acest „fenomen”.

„Este un ton mai abuziv decât am primit vreodată. M-am oprit să le citesc pe toate, deoarece a devenit prea deprimant”, a spus Meteorologul BBC Matt Taylor. 

Vizați de mesaje au fost și membrii Societății Regale de Meteorologie. Membrii acuza „ridiculizare publică, acuzații de minciună sau aluzii la șantaj”, a declarat directorul executiv al Societății Regale de Meteorologie, profesorul Liz Bentley.

Meteorologul principal de la Met Office, Alex Deakin, a spus că „este înfricoșător în anumite privințe”.

„Mi se pare frustrant și ofensator pentru colegii mei, unele dintre mințile grozave din domeniul științei climatice. Arătați puțin respect și mai degrabă faceți un pic de cercetare decât să-l crezi pe Bob la cârciumă sau pe Tony pe YouTube”, a explicat el.

Alte tweet-uri au acuzat Met Office și BBC că răspândesc „alarmism” și „isterie”.

„Este complet inacceptabil ca orice membru al personalului să primească abuzuri pe rețelele sociale doar pentru că își face treaba”, a transmis și BBC Weather a spus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -