Acasă Noutati interne Presedintele Academiei Romane are o dilema: Dragi prieteni, Cineva mi-a creat un...

Presedintele Academiei Romane are o dilema: Dragi prieteni, Cineva mi-a creat un cont fals de Facebook unde eu nu intru niciodată. Nici nu știu cum! Dar mulți au fost înșelați, mai ales că se pun acolo din când în când postări semnate cu numele meu care nu-mi aparțin. Nu știu cum să scap de acest fapt, care devine jenant …Oare aveți vreo soluție?

Presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, a dat de necaz. Acesta spune ca exista un cont fals de facebook de pe care se posteaza in numele acestuia de o bucata buna de timp, mentionand insa ca nu a dat insa importanta acestui fapt. Totusi, acesta spune ca incepe sa il deranjeze, asta deoarece postarile sunt trecute cu numele sau iar „multi au fost inselati”. Acesta ii intreaba pe urmaritorii sau ce poate face.

Postarea integrala a lui Ion Aurel Pop:

Dragi prieteni,
Cineva mi-a creat (demult, dar nu am dat importanță chestiunii) un cont fals de Facebook (Ioan-aurel Pop …, cu numele de Aurel scris cu inițială minusculă), unde eu nu intru niciodată. Nici nu știu cum! Dar mulți au fost înșelați, mai ales că se pun acolo din când în când postări semnate cu numele meu care nu-mi aparțin. Nu știu cum să scap de acest fapt, care devine jenant …
Oare aveți vreo soluție? Mii de mulțumiri!

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here