Președintele CJ Dâmbovița a fost exclus din PSD. Țuțuianu: N-a pupat inelul de Plumb

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa, transmite Agerpres.

”A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia să fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean organizaţia de partid prin BPJ, al cărui membru este, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judeţean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”, a declarat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Acesta a mai anunţat că PSD îl susţine pe Alexandru Oprea pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, funcţie pe care Oprea a mai deţinut-o.

Rovana Plumb a precizat că în data de 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul organizaţiei Dâmboviţa, la care vor fi prezenţi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va candida la şefia organizaţiei PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb a spus că va anunţa în timp util decizia sa.

Fostul șef al CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, spune că Daniel Comânescu a fost exclus pentru că ”n-a pupat inelul de Plumb”.

”PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”, a scris pe Facebook Țuțuianu, exclus și anul trecut, acum membru al Pro România.

Citește și http://dc360.ro/dan-barna-spune-ca-in-turul-doi-al-prezidentialelor-l-ar-vota-pe-ciolos-in-defavoarea-lui-klaus-iohannis/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.