- Advertisement -
AcasăExternPresedintele Croatiei: Trimiterea unor tancuri occidentale în Ucraina va prelungi războiul acestei...

Presedintele Croatiei: Trimiterea unor tancuri occidentale în Ucraina va prelungi războiul acestei ţări cu Rusia. dacă Washingtonul şi Moscova nu ajung la un acord cat mai curand, al treilea război mondial va începe

- Advertisement -

Prededintele Croaţiei, Zoran Milanovic, a avertizat joi ca trimtierea de arme la Kiev de catre Statele Unite si tarile terte va duce doar la escladarea razboiului. Politicanul a semnalat de asmenea ca este important sa se ajunga cat mai curand la un acord de pace intre Washington si Moscova, in caz contrar riscul delcansarii celui de Al treilea Razzboi Mondial este extrem de ridicat.

„Ucraina a primit miercuri veşti despre o consolidare majoră a arsenalului său militar, Germania şi SUA anunţând că vor oferi Kievului tancuri Leopard 2 şi M1 Abrams. Aceasta va prelungi războiul, a susţinut preşedintele croat în faţa presei, potrivit agenţiei HINA. Toate tancurile, inclusiv cele ruse şi americane, ard la fel, iar oamenii care stau în ele fie sunt ucişi, fie reuşesc să scape” a declarat Zoran Milanovic.

„Războiul în Ucraina va dura până când Moscova şi Washingtonul se vor înţelege cumva să-i pună capăt, ceea ce este dificil şi îndepărtat, apreciază preşedintele croat. Un asemenea discuţii nici Zagrebul, nici Berlinul, nici Parisul şi nici Bruxellesul nu vor fi consultate, dar dacă ele nu vor avea loc lumea va începe să se îndrepte încet către al treilea război mondial” a avertizat politicianul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -