- Advertisement -
AcasăEvenimentePreședintele Parlamentului European, David Sassoli se autocarantineaza in resedinta de la Bruxelles...

Președintele Parlamentului European, David Sassoli se autocarantineaza in resedinta de la Bruxelles dupa ce a revenit din Italia in weeekend

- Advertisement -

Presedintele Parlamentului European David Sassoli a decis sa intre in carantina la resedinta sa de la Bruxelles de unde va continua sa lucreze in urmatoarele 14 zile. David Sassolit spune ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a intors recent in weekend din Italia. Acesta spune ca este o masura de precautie dupa ce Guvernul Italian a bagat in carantina intreaga Italie, sustinand ca europarlamentarii trebuie sa dea dovada de reposnsabilitate. Presedintele Parlamentului European spune ca este nevoie de un comportament precauție si responsabilitate. Acesta a ma declarat ca Parlamentul va continua să lucreze pentru a-și exercita atribuțilie si ca „niciun un virus nu poate bloca democrația”

”Noile recomandări anunțate de guvernul italian extind aria de protecție la întreg teritoriul național. Acest lucru are consecințe importante asupra comportamentului europarlamentarilor italieni. Din acest motiv, am decis după ce am fost în Italia în weekend-ul trecut, ca măsură de precauție, să respect măsurile adoptate și să-mi exercit atribuțiile de președinte de la reședința mea din Bruxelles și să respect cele 14 zile recomandate de protocol. COVID 19 obligă ne obligă la comportament responsabil și la precauție. Este un moment delicat pentru noi. Parlamentul va continua să-și lucreze pentru a-și exercita atribuțilie. Nici un un virus nu poate bloca democrația”, se arată în declarația președintelui Parlamentului European.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -