- Advertisement -
Acasă Justitie Preşedintele PNL Neamţ dupa ce a fost trimis in judecata: "Nu am...

Preşedintele PNL Neamţ dupa ce a fost trimis in judecata: „Nu am săvârşit nicio infracţiune. Sunt nevinovat. Mai multe nu comentez”

- Advertisement -

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a scris in urma cu scurt timp un mesaj pe pagina sa de facebook, referitor la trimiterea sa in judecata de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Cozmanciuc a spus ca a luat la cunostina cu surpindere de trimieterea sa in judecata de catre procurori si sustine ca nu a savarsit nicio fapta de coruptie si ca este nevinovat, mentioand ca nu comenteaza mai multe.

Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT.
Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here