Președintele PSD Cluj susține că Iohannis refuză numirea Olguței pentru că îi e frică de femeile frumoase și puternice: “Refuzul de a o numi ministru vine dintr-un misoginism produs undeva între caligynefobie și ginofobie”

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, l-a acuzat vineri pe președintele Klaus Iohannis că îi este frică de femeile frumoase și puternice și din acest motiv refuză să o numească pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru. Refuzul, explică social-democratul, vine dintr-”un misoginism produs undeva între caligynefobie și ginofobie”.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a spus Nasra, potrivit paginii de Facebook a PSD Cluj.

Președintele Klaus Iohannis a respins joi din nou numirea Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării, explicând că social-democrata nu are pregătire și experiență în domeniu, nici instruirea și aptitudinile necesare, nici reputație neștirbită și moralitate.

Citește și http://dc360.ro/v-v-dancila-catre-iohannis-am-dat-dovada-de-multa-rabdare-ii-solicit-sa-abandoneze-jocurile-politice/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.