- Advertisement -
AcasăPoliticaPresedintele PSD Sibiu o ataca pe Turcan: Imediat după ce n-a mai...

Presedintele PSD Sibiu o ataca pe Turcan: Imediat după ce n-a mai fost ministru, doamna Turcan a iesit public si a spus ca banii din fondul de pensii au fost deturnati catre Fondul de Rezerva al premierului, pentru a fi folositi in batalia din campania electorala internă a PNL! Doamna Turcan a uitat ca a semnat, alaturi de ministrul de Finante, avizul prin care banii au fost mutati din fondul de pensii, in Fondul de Rezerva al premierului!

- Advertisement -

Presedintele PSD Sibiu, deputatul Bogdan Trif, o ataca joi seara pe fostul ministrul al Muncii, Raluca Turcan, care a declarat in urma cu 2 zile ca nu mai sunt bani la minsiterul pe care il pastorea pentru plata pensiilor din cauza lui Citu care a lasat minsiterul fara sume importante de bani la rectificare. Bogdan Trif spune ca acuzatiile Ralucai Trucna au venit imediat ce e aflat ca nu va mai fi ministru si a uitat ca de fapt, alaturide ministrul Finante, a semnat avizul prin care banii au fost mutati din fondul de pensii, in Fondul de Rezerva al premierului.

„O invit pe doamna Turcan să lase mizele personale la o parte, pentru că nimeni nu s-a născut ministru şi nimeni nu rămâne o veşnicie acolo! O invit să pună umărul, în calitate de parlamentar şi de preşedinte al PNL Sibiu, la implementarea capitolului ce ţine de protecţia socială, luat 100% din programul de guvernare al PSD”, a declarat joi, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

„Imediat după ce n-a mai fost ministru, doamna Turcan a ieşit public şi a spus că banii din fondul de pensii au fost deturnaţi către Fondul de Rezervă al premierului, pentru a fi folosiţi în bătălia din campania electorală internă a PNL. Doamna Turcan a spus chiar că Florin Cîţu a jucat la poker banii de pensii ai românilor. După ce a rămas fără funcţie în guvern, din dorinţa de a-l incrimina pe cel idolatrizat până nu demult, doamna Turcan a uitat că a semnat, alături de ministrul de Finanţe, avizul prin care banii au fost mutaţi din fondul de pensii, în Fondul de Rezervă al premierului. A uitat doamna Turcan că, atunci când PSD a atras atenţia asupra ilegalităţii acestei decizii, dânsa susţinea vehement că Florin Cîţu este cel mai bun prim-ministru şi cel mai valoros preşedinte de partid”, a mai afirmat Bogdan Trif.

„Am discutat cu colegul meu Marius Budăi, noul ministru al Muncii, care m-a asigurat că Executivul va face o rectificare de buget, iar pensionarii – pe care doamna Raluca Turcan îi anunţa că nu mai sunt bani de pensii – îşi vor primi banii la timp”, a mai precizat Bogdan Trif.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -