- Advertisement -
Acasă Uncategorized Primarul Bistritei cere DSP sa inlocuiasca AstraZeneca cu Pfizer la centrul de...

Primarul Bistritei cere DSP sa inlocuiasca AstraZeneca cu Pfizer la centrul de vaccinare amenajat de municipalitate ca urmare a controverselor aparute

- Advertisement -

Primarul Bistritei, Ioan Turc, a declarat joi dupa amiaza, ca a cerut Direcţiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud, inlocuirea AstraZeneca cu Pfizer la centrul de vaccinare amenajat de municipalitate ca urmare a controverselor aparute in jurul acestuia.

„Primăria Bistriţa a amenajat un spaţiu de vaccinare. În urma controverselor legate de vaccinul produs de AstraZeneca, e o realitate, numărul de oameni care apelează la serviciile pe care noi le punem la dispoziţie prin centrul de vaccinare propriu este unul foarte mic. În data de 12 aprilie, începe rapelul pentru AstraZeneca, după care, ţinând cont de faptul că unitatea noastră mobilă – pentru că am organizat şi o unitate mobilă care foloseşte vaccinul produs de Pfizer, vom trece pe Pfizer şi la centrul de vaccinare propriu. Am discutat acest lucru cu doamna doctor Andriţoiu şi avem susţinerea Direcţiei de Sănătate Publică pentru acest schimb de soluţie”, a spus primarul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here