Probabil frustrat dupa ce PSD-ul lui Dragnea l-a lasat fara functia de europaramnetar, Ioan Mircea Pașcu ii avertizeaza pe colegii PSDi-sti Rovana si Dan Nica: “Aviz amatorilor: funcția de comisar nu beneficiază de imunitate, doar cea de europarlamentar beneficiază!”

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, vineri, Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcția de comisar european, și anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica și Rovana Plumb.

Pe 26 iulie, șeful Executivului preciza că România va trimite două propuneri pentru funcția de comisar european, „una de comisar femeie și una de comisar bărbat”.

Plumb și Nica vor susține, în perioada următoare, interviurile cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru poziția de comisar european.

Pașcu a fost propus de Dăncilă pentru poziția de comisar interimar, pe perioada de tranziție de la alegerile europarlamentare din 26 mai și până la formarea noului Executiv european,în locul Corinei Crețu, care a fost aleasă europarlamentar.

Candidatura sa a fost însă blocată de președintele CE Jean Claude Juncker, care a decis să transfere atribuțiile deținute de Corina Crețu către alți comisari.

Citeste si https://dc360.ro/un-barbat-din-judetul-damvovita-a-reclamat-la-112-ca-i-s-au-furat-150-de-lei-de-catre-un-sofer-care-l-a-luat-la-ocazie-barbatul-s-a-ales-in-schimb-cu-o-amenda-de-1-000-de-lei-dupa-ce-politstii-au-sta/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.