“Progresiștii” cad din nou în penibil! Canada a tăiat de Crăciun secvența de câteva secunde în care apare președintele Donald Trump în Singur acasă 2

Deși însuși Donald Trump s-a arătat încântat chiar zilele acestea de faptul că apare în celebrul “Singur acasă”, partea a doua,  film difuzat anual de aproape toată țările din lume de mai bine de 25 de ani, iată că din nou s-au supărat domnii “pregresiști”, veșnic supărați pe viață. Deși actorul din rolul principal din celebrul film Macaulay Culkin (Kevin) nu s-a arătat niciodată deranjat și nu a avut nicio critică adusă public la adresa lui Trump nici înainte și nici după preluarea mandatului, “progresistii” fac ce stiu ei mai bine, bagă “binele” oamenilor peste gât cu forța în numele “toleranței”.

Ce s-a întamplat de data asta? Postul de telveziune care transmitea în acest an filmele “Singur acasă” a tăiat chiar cele aproxiamtiv 5 secunde în care actualul președinte al SUA se întâlnește cu Kevin la hotel, cuprinzând următorul dialog: Mă scuzaţi, unde este recepţia?”. Trump îi răspunde: „Pe culoar şi la stânga”.

Fiul preşedintelui american a publicat pe Twitter un link către un articol de pe un blog care acuză CBC de „părtinire de stânga”.

În umra numeroaselor critici apărute pe site-urile de socilizare, a venit și reacția celor de la CBC care a motivat tăierea singurei scene de puțin peste 5 secunde din toate cele 3 părți prin faptul că a vrut să se încadreze în orar.

Reamintim că de asemenea zilele trecute Donald Trump se arăta încantat că a jucat în filmul „Singur acasă”, partea a doua: ”Un mare succes de Crăciun, unul dintre cele mai mari. Este o onoare că am fost implicat într-un asmenea lucru. Eram un pic mai tânăr, s-ar spune”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *