- Advertisement -
Acasă Extern Propaganda "Black lives matter" huiduita de britanici in meciul cu Romania! In...

Propaganda „Black lives matter” huiduita de britanici in meciul cu Romania! In momentul in care jucatorii Angliei au ingenuncheat, spectatorii englezi au plouat in huduieli la adresa propriei nationale

- Advertisement -

In ciuda propagandei intretinuta de asa zisa „presa” mainstream la nivel intentational legat de propaganda Black lives matter, in realitate oamenii nu se dau in vant deloc la a pupa picioarele negrilor, dimpotriva. In meciul de azi al Angeliei cu nationala Romaniei, fotbalistii britanici, extrem de goi la cap dar plini de bani doar pentru ca dau cu sutul in minge, inaintea inceperii meciului, au ingenuncheat in numele miscarii de proapganda Black lives matter. Imediat dupa, o ploaie de huduilei si injuraturi s-au putut auzi din tribune chiar de la englezi.

Gestul sustinatorilor englezi la adresa miscarii de propaganda „Black lives matter” nu este singular, acestia actionand in mod repetat in acest fel la ultimele meciuri ale nationalei Angliei, inclusiv cu 4 zile in urma, la meciul Angliei cu Austria, cand de asemenea microbistii englezi au huiduit gestul fotbailistilor de a ingenunchea. Reamintim ca gestul suprorterilor eneglezi a ajuns pana in Parlamnetul brtanic, inclusiv Federatia facand apel ca „asemenea gesturi” sa nu se mai repete. Din fericire, dupa cum se vede, mircrobistii nationalei engleze au trecut peste „pretentiile” Federatiei si a Parlamentului brtisanic, Parlament care sustine propaganda impotriva persoanelor albe inclusiv in unviersiati, personaje precum William Shakespeare, Winston Churchill sau Isaac Newton fiind partial cenzurate, multi profesori sustinand chiar ideea scoaterii in integralitate din programa a acestora pe motive „politicall correctness”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here