Acasă Opinie Protest pentru sustinerea cumnatei lui Niculae Badalau! Zeci de persoane, profesori şi...

Protest pentru sustinerea cumnatei lui Niculae Badalau! Zeci de persoane, profesori şi părinţi au iesit in strada pentru Raluca Geantă dupa ce a fost demisa din functia de director al unei scoli: „Mulţumesc tuturor părinţilor şi colegilor pentru susţinere! Într-adevăr am fost schimbată din funcţia de Director. Motivul? Sunt cumnata cuiva anume. Nu contează realizările!”

Un protest pentru sustinerea cumantei lui Nicuale Badalau a avut loc in Giurgiu, la şcoala din Malu Spart – Bolintin Vale. Zeci de oameni nemultumiti au protestat pe strazi pentru sustinerea cumanatei lui Niculae Badalau dupa ce aceasta a fost demisa din functia de dorector al unitatii de invatamant. Acesta sustine demiterea sa ca fiind o executae politica si se plange de faptul ca nu au contat realizarile persoanel din functie de director, ci tot ce a contat a fost ca „este cumnata cui nu trebuie” 

„Mulţumesc tuturor părinţilor şi colegilor pentru susţinere! Într-adevăr am fost schimbată din funcţia de Director. Motivul? Desigur, unul politic: nu sunt membră PNL şi sunt cumnata cuiva anume. Nu contează realizările, nu contează că in mandatul meu am finalizat lucrările la şcoala nouă începută din anul 2009. Nu contează că s-a construit un teren de sport dotat cu toate utilităţile. Nu contează existenţa cabinetului TIC, construcţie grupuri sanitare, dotare cu laptopuri, table inteligente, videoproiectoare, mobilier de cea mai bună calitate, etc. Nu contează că în această perioadă am avut copii cu rezultate deosebite admişi la licee de top: Sf. Sava, Lazăr, Elena Cuza, Şincai, Kiriţescu. Nu contează disciplina şi seriozitatea de care dau dovadă copiii noştri, ambientul şcolii, munca depusă. Nu contează nimic din aceste performanţe! Contează că nu sunt înregimentată politic, că nu am mers în campanie electorală cu nicio formaţiune politică şi mai ales cu PNL-ul”, este mesajul postate pe reţeaua socială.

In urma protestului, cel putin 45 persoane au fost sanctionate cu amenda.

„La data de 10 ianuarie a.c, în jurul orei 10.00, poliţiştii Poliţiei Oraşului Bolintin Vale au constatat că în localitatea Malu Spart, din oraşul Bolintin Vale, aproximativ 25 de persoane, cadre didactice şi părinţi a elevilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Malu Spart, organizaţi în grupuri de patru – cinci persoane, se aflau în faţa unităţii de învăţământ. Aceştia îşi exprimau susţinerea faţă de fostul director al unităţii de învăţământ, căruia i-a expirat contractul managerial, acesta fiind şi motivul pentru care persoanele s-au prezentat la sediul şcolii”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Două echipaje de poliţie şi un echipaj de jandarmi a intervenit la faţa locului, iar cinci dintre participanţi, care nu au respectat prevederile Legii nr. 55/2020, a fost amendaţi convenţional. „Verificările vor fi continuate, în vederea identificării tuturor participanţilor la evenimentul în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează Poliţia judeţeană Giurgiu.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here