- Advertisement -
Acasă Politica PSD: Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus...

PSD: Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus România! realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu!

- Advertisement -

Social demcoratii il ataca pe premierul Florin Citu pe pagina oficila de facebook a partidului. PSD spune ca Citu nu intelege situatia economica in care a dus Romania. Social demcoratii spun ca Executivul condus de Citu a crescut datoria publica a Romaniei cu 24 de miliarde de euro in anul 2020 si ca „fiecare roman are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu”.

„Cîțu se face că nu înțelege în ce gaură a adus România. Dincolo de glumițe puerile, realitatea este că actualul premier a crescut datoria publică a României cu 24 de miliarde de euro anul trecut. Negru pe alb! Asta îi interesează pe români! Că fiecare are de plătit 1.300 de euro pentru prostia și ticăloșia lui Cîțu! Pandemia a costat România 3 miliarde de euro. Ce a făcut Cîțu cu cele 21 de miliarde de euro cu care ne-a îndatorat suplimentar pe trei generații?! Unde sunt banii? Pentru că acești bani nu au ajuns nici la salariați – de la stat sau privat, nici la pensionari, nici la copii și nici la firmele românești! Cu asta ar trebui să înceapă actualul premier: să le spună românilor ce a făcut cu banii! De ce ne-a îndatorat într-un singur an, cât în primii 20 de ani de după Revoluție?!”, a transmis PSD pe contul de socializare al formațiunii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here