Acasă Politica PSD dupa iesirea lui Iohannis la Cotroceni: "Reforma" în viziunea președintelui Iohannis...

PSD dupa iesirea lui Iohannis la Cotroceni: „Reforma” în viziunea președintelui Iohannis înseamnă înlocuirea a mii de directori de școli cu pilele PNL si OUG de modificare a justiției în disprețul românilor care au votat la referendum

Social demOCratii ii raspune presedintelui Iohannis dupa iesirea de marti seara de la Palatul Cotroceni. PSD spune ca „refroma” in viziunea presedintelui inseamna inclocuirea vechilor directori de scoli cu pilelele PNL si ordoanate pe justitie chiar daca romanii au votat la referendum sa nu se dea OUG pe justitie.

„”Reforma” în viziunea președintelui Iohannis înseamnă înlocuirea a mii de directori de școli cu pilele PNL, OUG de modificare a justiției în disprețul românilor care au votat la referendum și nerespectarea legilor care asigurau venituri decente pentru milioane de salariați și pensionari.

Declaratiile celor de la SPD survin dupa ce Iohannis a declarat ca ce face in prezent actuala coalitie cu directorii de scoli „este o reprezeala pe vreme de criza vare va dura pana la sfaristul pandemiei”. Legat de OUG pe justitie, acesta a spus ca actulul Guvern nu va mai da astfel de OUG-uri, mentioand ca Orban a dat o ordonanta pe urgenta pe in timpul guvernarii deoarece a fost o situatie creata de PSD.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here