Acasă Politica PSD ii raspunde lui Citu si ii transmite ca acesta nu vrea...

PSD ii raspunde lui Citu si ii transmite ca acesta nu vrea sa inteleaga limba engleza: Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak!”

PSD si PNL si-au gasit un nou motiv de cearta, scrisoarea Comsiei Europene, ambele tabere sustinand ca Comisia Europeana le-a dat dreptate. Dupa ca Citu le-a rapsuns pe facebook social democratilor spunand indirect ca habar nu au de limba engleza, social demcoratii il acuza la randul lor pe Citu ca nu intelege engleza. Partidul condus de Marcel Ciolacu il acuza pe Citu ca incerca sa rastalmaceasca cuvintele din scrisoarea Comsieie Europene si sa transforme negrul in alb. PSD ii in transmite premierului ca Comisa Europeana „spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, before COVID outbreak”

Postarea integrala a lui PSD-ului:

Premierul-Datorie Cîțu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a mințit el pe români când a umflat din pix valoarea finanțărilor acordate economiei pentru a depăși criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîțu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB – de 5 sau chiar 10 ori mai puțin decât vecinii săi!
Degeaba vrea Cîțu să răstălmăcească scrisoarea CE și să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, “before COVID outbreak” (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîțu)! Nu le pasă deloc de țară!
Azi, șeful politic al lui Cîțu continuă modelul ”totul pentru noi, nimic pentru români”, cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!
⚠️Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.
⚠️Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.
⚠️Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.
La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîțu-cîțu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!
#guvernarepedatorie
#viitoramanetat

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here