Acasă Politica PSD: Ministrul Educatiei recunoaste esecul catastrofal din invatamant! Sunt sute de mii...

PSD: Ministrul Educatiei recunoaste esecul catastrofal din invatamant! Sunt sute de mii de copii fără acces la internet şi fără tablete, şcoala online este un dezastru! Medii neîncheiate pe primul semestru, multă materie pierdută, imposibil de recuperat, incertitudine şi stres cu privire la examenele din acest an!

Social demcoratii ii ataca pe liberali cu privire le Edcuatie. PSD-istii transmit ca sub ministerul Educatiei condus de Sorin Campeanu sunt sute de mii de copii fara aces la internet si fara tablete iar scoala online este „un dezastru”. PSD tranmsite sunt „medii neîncheiate pe primul semestru, multă materie pierdută, imposibil de recuperat, incertitudine şi stres u privire la examnelee din 2021”.

Postarea integrala a PSD:

Ministrul Educației recunoaște eșecul catasfrofal al guvernării liberale din 2020 în domeniul învățământului! Cu sute de mii de copii fără acces la internet și fără tablete, școala online este un dezastru!
Mai grav este însă că și actualii guvernanți continuă haosul: demnitari PNL promit iar revenirea elevilor în școli din februarie, în vreme ce oamenii USR contrazic total acest scenariu!
Din păcate, factura incompetenței actualului Cabinet va fi plătită de copiii noștri – iar asta înseamnă:
⚠️ medii neîncheiate pe primul semestru;
⚠️ multă materie pierdută, imposibil de recuperat;
⚠️ incertitudine și stres cu privire la examenele din acest an.
Pentru școala românească, guvernarea Dreptei începe mereu cu stângul!

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here