“Puicutele” si siguranta nationala. Un primar din Alba a fost blocat pe facebook dupa ce a anuntat ca cumpara puicute: “Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore, nu o să mai cumpe găini în viata mea…”

Primarul comunei Şpring, Daniel Rusu din judetul Alba a intampinat o problema mai neobisnuita pe pagina sa fost de facebook. Priamrul Rusu a anuntat pe pagina sa de soclilizare ca cumpara “puicute”, mai exact intre 8 si 10 puicuțe si a facut apel la oricine poate sa ii rapunda ofertei solicitate, sa il contecteze.

Anuntul primarului refeirtor la “puicute” a deranjat din motive necunoscute pana la acesta ore insa Facebook, astfel ca primarul s-a ales cu block timp de 24 de ore.

Daniel Rusu a spus la Digi24 ca initital a crezut ca are ceva mobilul sau in momentul in care era avertizat ca este blocat timp de 24 de ore si nu a mai stat sa verifice deoarece scrisese postarea noaptea tarziu. Dis de dimineata insa primarul a avut parte de aceeasi surpiza si pe laptop.

Acesta spune ca facebook i-a transmis ca prin postarea sa ar fi incalcat standardele care tin de siguranta nationala. Drept urmare a intamplarii ciudate a primarului din Arad, acesta si-a anuntat urmaritorii intr-o alta postare pe facebook dupa ce i s-a terminat block-ul, ca nu o sa mai cumpere gaini in viata lui.

“Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.
“Am postat următorul anunț: pentru tatăl meu care și-a făcut un ocol de găini cumpăr între 8 și 10 găini, puicuțe pardon. Am zis: cumpăr între 8 și 10 puicuțe tinere, de o lună și la ce preț mi le puteți oferi. Am crezut că mi s-a blocat mie telefonul. A doua zi dimineața am fost înștiințat că 24 de ore am avut contul blocat pentru că nu respect nu știu ce standarde, siguranța națională. Trăim în acest secol și totuși nu ne lasă nimeni să ne apărăm în vreun fel, să facem o plângere cuiva în vreun fel”, a declarat primarul, pentru Digi24.
Întrebat dacă până la urmă a reușit să cumpere puicuțele, Daniel Rusu a răspuns: “Nu, nu, sincer chiar nu, chiar mă miră. Cred că s-a speriat lumea. Am avut câteva solicitări prin care mi-a spus cât costă, dacă mă duc după ele să le văd, dar nu am avut timp. O să le spun de aici încolo următorul anunț: o să cumpăr găini tinere” a mai declarat primarul.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *