- Advertisement -
AcasăEconomieRadu Soviani: Acum v-ati prins de ce nu au prezentat public PNRR...

Radu Soviani: Acum v-ati prins de ce nu au prezentat public PNRR inainte sa il transmita la Bruxelles? Ca sa nu se vada cioacele si incredintarile directe de sute de milioane de Euro! Nu este PNRR-ul Romaniei, este PNRR-ul LOR!

- Advertisement -

Economistul Radu Soviani ataca pe pagina sa de facebook Executivul vizavi de Planul National de Redresare si Rezilienta. Economistul acuza faptul ca planul este facut pentru interesele persoanele politice ale formatiunilor coalitiei, nu pentru romani. In acest sens, Soviani da exemplul GSP Power, o firma care l-a sustinut in timpul alegerilor locale pe actualul primar al Constantei, Vergil Chitac. Economistul isi inchieie mesajul spunand ca cei care vor plati imprumuturile si dobanzile vor fi cetatenii obsinuiti.

Postarea integrala a lui Radu Soviani:Acum v-ati prins de ce nu au prezentat public PNRR inainte sa il transmita la Bruxelles? Ca sa nu se vada cioacele si incredintarile directe de sute de milioane de Euro, din banii imprumutati. Gen incredintari directe catre GSP Power (GSP vine de la Grup Servicii Petroliere), grup ce iubeste tranzactiile prin paradisuri fiscale. Deci, nu este PNRR-ul Romaniei, este PNRR-ul LOR! Prin care EI se asigura ,,de rezilienta” in timp ce voi platiti imprumuturile si dobanzile.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -