- Advertisement -
Acasă Noutati interne Raed Arafat despre incendiul de la Marius Nasta: Era anunţat un incendiu...

Raed Arafat despre incendiul de la Marius Nasta: Era anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără! Echipajele nu sunt acolo!

- Advertisement -

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat in urma cu scurt timp la Antena 3, referitor la incendiul de la Marius Nasta, ca stituatia este tinuta sub control. Acesta a spus ca apelantul la 112 care a oferit informatia a anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. Acesta a specificat ca În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără. Raed Arafat a mai spus ca echipajele se afla in acest moment la fata locului si ca pacientii vor fi relocati.

„Era anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără. Probabil ceva la exteriorul TIR-ului a fost. Echipele sunt acolo, nu sunt probleme. Probabil, pacienţii vor fi relocaţi până se verifică complet situaţia. Nu sunt probleme la acest moment’”, a zis Raed Arafat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here