- Advertisement -
Acasă Noutati interne Raed Arafat: "Sunt unii indicatori care scad, dar alţii arată că situaţia...

Raed Arafat: „Sunt unii indicatori care scad, dar alţii arată că situaţia nu este stabilă. De ieri pe azi, avem o creştere de incidenţă în mai multe judeţe au fost în zona verde şi au reintrat în zona galbenă. Nu s-au dus către roşu cele care au fost anterior în zona roşie”

- Advertisement -

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat duminica aseara, la Antena 3, ca in prezent, Romania este pe linie iar situatia legata de pandemie nu se imbunatateste dar nici nu se inrautateste. Acesta a spus ca in ultimele 24 de ore a existat o crestere a numarului de cazuri in anumite judete si sunt mai multe zone in care au reintrat in scenariul galben dupa ce revenisera la scenariul verde. Totusi, Arafat a spus ca nu au existat nicio zona in Romania care sa fi fost anterior in scanariul rosu si sa revina la scenariul rosu.

Noi facem o analiză în fiecare zi şi vedem mai mulţi indicatori. Situaţia este pe o line. Sunt unii indicatori care scad, dar alţii arată că situaţia nu este stabilă. Şi datele generale arata.

De ieri pe azi, avem o creştere de incidenţă în mai multe judeţe au fost în zona verde şi au reintrat în zona galbenă. Nu s-au dus către roşu cele care au fost anterior în zona roşie.

Ce înseamnă asta. Bătălia nu e gata. Trebuie să fim atenţi. Măsurile aplicate de autorităţi şi mai ales măsura măştii universale au avut rol major în controlul situaţiei. Majoritatea respectă regulile. Nu s-a rezolvat.

Vedem lângă noi Franţa (unde este interzisă circulaţia după ora 18), Marea Britanie, Germania. Teama lor majoră este noua tulpină care este majoritară în MB şi care se transmite mai eficient”, a explicat secretarul de stat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here