- Advertisement -
Acasă Politica Raed Arafat, suparat pe oamenii care au tupeul sa isi dea cu...

Raed Arafat, suparat pe oamenii care au tupeul sa isi dea cu parerea: „Pot să spun, din păcate, dacă vorbim de criza prin care am trecut şi prin care trecem acum, este cea mai politizată situaţie de urgenţă prin care am trecut până acum, în sensul în care foarte multe opinii, foarte multe păreri. Efortul făcut de instituţiile de achiziţii, de IGSU, întotdeauna a fost umbrit de acuzaţii, false de cele mai multe ori”

- Advertisement -

Seful DSU, Raed Arafat, s-a declarat dezamagit de atitudinea societatii din timpul pandemiei de coronavirus. Acesta a spus ca criza pandemiei prin care s-a trecut a fost intens politizata, sefulA DSU plangandu-se de faptul ca au existat foarte multi opinii si pareri care au indus in eroare desfuararea autoritatilor in gestioanrea crizei. Arafat a declarat ca eforul facut de IGSU sau efortul autoritatilora face rost de achiztii au fost umbrite de catre acuzatii false.

„Pot să spun, din păcate, dacă vorbim de criza prin care am trecut şi prin care trecem acum, este cea mai politizată situaţie de urgenţă prin care am trecut până acum, lăsând la o parte toate celelalte prin care am trecut. Este cea mai politizată şi cea mai controversată, în sensul în care foarte multe opinii, foarte multe păreri, şi este normal, având în vedere durata lungă de existenţă a ei, dar a avut acest lucru şi impact, pentru că efortul făcut de instituţiile de achiziţii, de IGSU, întotdeauna a fost umbrit de acuzaţii, false de cele mai multe ori şi explicabile întotdeauna în mod corect, dacă eram întrebat despre modul de achiziţie, modul de transfer, de ce am făcut transferul cu Ministerul Apărării, de ce nu am lăsat o firmă să aducă materiale când nu exista transport internaţional funcţional. Toate aceste discuţii au umbrit un pic această activitate extraordinară, pentru care trebuie să le mulţumim tuturor care s-au implicat în ea şi care au făcut posibil să se realizeze dotarea la timp a personalului nostru de intervenţie”, a spus Raed Arafat.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here