Acasă Noutati interne Raed Arafat: "Urmează să se prelungească starea de alertă, asta cred că...

Raed Arafat: „Urmează să se prelungească starea de alertă, asta cred că deja ştie toată lumea”: „Urmează să se prelungească starea de alertă, asta cred că deja ştie toată lumea”

Seful DSU Raed Arafat a declarat vineri seara la Digi24 ca urmeaza sa se prelungeasca din nou starea de alerta, mentionand ca nu crede ca acest lucru reprezinta o veste pentru cineva. Acesta spus ca in momentul de fata nu se poate vorbi de masuri de relaxare si ca strategia autoritatilor va fi in continuare aproximativ aceeasi, si anume ca acolo unde se observa o crestere mare a numarului de cazuri, autoritatile sa introduca carantina locala.

”Urmează să se prelungească starea de alertă, asta cred că deja ştie toată lumea. Clar că nu vor fi în acest moment măsuri de relaxare. La acest moment nu, se va merge pe aceleaşi măsuri care au fost până acum”, a afirmat, vineri seară, la Digi 24, Raed Arafat, precizând, însă, că nu s-a discutat nici măsuri mai drastice, după apariţia noii tulpini de coronavirs.

”Acolo unde vedem şi observăm că există creşteri semnificative, se pot lua, în prima fază, măsuri zonale sau locale ca până acum. Acest lucru o să-l luăm fără nicio problemă, când vedem creşteri să luăm măsura de carantinare zonală. Dacă în evaluarea situaţiei epidemiologice se observă alte date noi care impun soluţii noi, orice poate fi discutat”, a mai declarat Arafat.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here