- Advertisement -
AcasăPoliticaRafila: "Cu siguranță termenul va fi rapid în momentul în care situația...

Rafila: „Cu siguranță termenul va fi rapid în momentul în care situația o va permite. Ridicarea stării de alertă va duce și la ridicarea majorității restricțiilor. În spațiile aglomerate vom recomanda purtarea măștii, nu va fi o obligație”

- Advertisement -

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat sambata dimineata, ca starea de alerta va fi ridicata in perioada urmatoare, neputand oferi insa o perioada de timp. Acesta a spus ca numarul de cazuri este in scadere brusca, insa nu s-a ajuns inca la pragul necesar anuntarii ridicarii restrictiilor. Rafila a declarat ca ridicarea starii de alerta va duce la ridicarea majoritatii restrictiilor, inclusiv purtarea mastii in spatiile aglomerate urmand sa ramana doar la nivel de recomandare.

„Astăzi au fost 18 de mii de cazuri înregistrate. Chiar dacă numărul este în scădere rapidă, nu sunt puține și așteptăm un moment optim ca aceste restricții să permită și desfășurarea în siguranță a activității publice. Nu are rost să ne angajăm la termene, dar cu siguranță termenul va fi rapid în momentul în care situația o va permite. (…) Ridicarea stării de alertă va duce și la ridicarea majorității restricțiilor. În spațiile aglomerate vom recomanda purtarea măștii, nu va fi o obligație”, a spus Rafila.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -