- Advertisement -
Acasă Politica Raluca Turcan despre minerii care protesteaza de 5 zile in subteran: "Salariile...

Raluca Turcan despre minerii care protesteaza de 5 zile in subteran: „Salariile vor fi plătite în data de 25, iar pe 26 februarie se vor plăti toate restanțele, inclusiv tichetele de masă și subvențiile de transport”

- Advertisement -

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni dupa amiaza, referitor la situatia minerilor care protesteaza de 5 zile in subteran, ca restantele le vor fi platite in zilele de 25 si 26 februarie, adica joi si vineri. Acesta a mai declarat ca minerilor li se vor plati inclusiv tichetele de masă și subvențiile de transport”.

„Vom aloca bani în trei tranșe drepturile salariale restante după cum urmează. Plata salariilor pe trei luni, plata salariile compensatorii pentru angajații care intră în pensie și, de asemenea, pentru asigurarea transportului în și spre locul de muncă precum și tichetele de masă. În același timp, în prima tranșă vom acorda și bani pentru plata subvenției de căldură. Practic, împreună cu reprezentanții minerilor am stabilit ca aceste plăți în trei tranșe să aibă marele avantaj ca în zilele de 25 și 27 minerii să poată încasa drepturile salariale restante și o parte dintre beneficiile restante cum sunt tichetele de masă și banii de transport. Un alt mare avantaj este că toată compania energetică Hunedoara capătă un răgaz de trei luni prin care să se reorganizase și să prezinte un plan de dezvoltare care să asigure funcționarea pe termen lung”, a spus ministrul Muncii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here