Acasă Politica Rares Bogdan catre Vlad Voiculescu dupa imaginile cu batranul in genunchi din...

Rares Bogdan catre Vlad Voiculescu dupa imaginile cu batranul in genunchi din spital asteptand 3 ore sa fie tratat: „Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci”

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii solicita ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa imaginile cu persoana in varsta de la spitalul din judetul Olt stand in genunchi si asteptand de mai bine de 3 ore sa fie tratat, sa ii demita pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt. Acesta ii cere de asemenea minsitrului „sa faca tot cea se poate” pentru a scoate din sistemul de sanatate cadre medicale care isi trateaza pacientii precum cei din cazul de la Corabia. Acesta isi incheie mesajul spaund ca inca mai spera ca „nu toti politicienii sunt la fel”

Postarea integrala a lui Rares Bogdan:

Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta. Și eu, și tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său și am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei țări pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea să nu mai existe!
Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești… fiind înlocuiți peste noapte… tot în mandatul tău, dragă Vlad.
Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții. Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi. Au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene…
(Încă) cu încredere că nu chiar toți politicienii sunt la fel,
Rareș
P.S. Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here