- Advertisement -
Acasă Politica Rares ii recomanda lui Vlad Voiculescu isi cenureze propria consiliera: Vlad Voiculescu...

Rares ii recomanda lui Vlad Voiculescu isi cenureze propria consiliera: Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public

- Advertisement -

Europarlamentarul Rares Bogdan ii recomanda lui Vlad Voiculescu sa isi cenureze propria consiliera onorifica. Este vorba despre Andrea Moldovan. Rares este nemultumit de neumultumit de mesajele publice ale consilierei minsitrului Sanatatii si ii cere sa o opreasca din „impetuozitatea vorbitului la televizor sau in spatiul public”.

„Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public”, a afirmat Rareș Bogdan.

„Fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială”, consideră Rareș Bogdan.

„Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă.

Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului.”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here