Reactia clinicii stomatologice in care a murit un copil de 4 ani din cauza anesteziei dupa ce a intrat in coma apoi in moarte cerebrala: “Până în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”

Clinica de stomatologie in care un copil de 4 ani a murit ieri in urma unei anestezii totale facute are o prima reactie. Clinica sustine ca pana in acest moment ca ar fi aparut in presa dezinformari si speculatii facute in fuga dupa senztional in loc sa se umble dupa aflarea adevarului. Stomatologii clinicii spun ca asteapta si ei raspunsuri in legatura cu cele intamplate, raspunsuri care sa nu dea loc de interpretari. Tot clinica unde a avut loc tragedia sustine ca acolo obisnuiau sa bina sa se trateze prieteni apropaiti, colegi, cunosctine apropiate sau chiar membrii ai familiei.

“Știm că toată lumea așteaptă o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să întelegeti că ne este la fel de greu că fiecăruia dintre dvs. să înțelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinică noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor și cunoștințelor noastre”, arată reprezentanții clinicii stomatologice Teddy Care din Pitești, în prima reacție publică de după tragedie.

Reprezentanții clinicii adaugă că “Înainte de toate, suntem oameni și părinți – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înțeles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere și liniște.”

“Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întâmplat, așteptăm rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul că vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le așteaptă și că nu vor lăsa loc de alte interpretări. Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului”, mai spun reprezentanții clinicii Teddy Care.

“Încă o dată va rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectăm durerea părinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru”, încheie aceștia.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *