Relaţia cu Kim Jong-un e foarte bună, chiar excelentă. Coreea de Nord are un potenţial uriaş de creştere economică extraordinară, de succes şi bogăţie sub conducerea preşedintelui Kim

Preşedintele SUA, Donald Trump, a catalogat drept “excelentă” relaţia cu liderul autoritarist din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, manifestând disponibilitatea organizării unui nou summit, la şase săptămâni după eşecul celui din Vietnam.

“Sunt de acord cu liderul Kim Jong-Un din Coreea de Nord că relaţia noastră personală rămâne foarte bună, poate că termenul excelent ar fi chiar mai exact, iar al treilea summit ar fi bun, pentru a înţelege deplin unde ne situăm fiecare”, a scris Donald Trump pe Twitter, potrivit Mediafax.

“Coreea de Nord are un potenţial uriaş de creştere economică extraordinară, de succes şi bogăţie sub conducerea preşedintelui Kim. Aştept ziua, care ar putea fi curând, în care armele nucleare şi sancţiunile vor fi eliminate, iar apoi Coreea de Nord va deveni una dintre cele mai de succes naţiuni ale lumii!”, a subliniat Trump.

Preşedintele SUA a întrerupt brusc summitul cu liderul nord-coreean desfăşurat acum şase săptămâni în Vietnam, din cauza disensiunilor privind programul nuclear nord-coreean.

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat că actualul impas în negocierile cu Statele Unite amplifică riscul revenirii la o perioadă tensionată, însă este interesat să aibă o nouă întrevedere cu Donald Trump dacă Washingtonul își schimbă atitudinea.

Președintele SUA, Donald Trump, s-a întâlnit de două ori cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, ultima oară la Hanoi, în luna februarie. Summitul din Vietnam s-a încheiat brusc, fără rezultate.

Citeşte şi http://dc360.ro/tariceanu-imi-doresc-ca-dragnea-sa-fie-si-sa-ramana-liber-in-nicio-tara-din-europa-cineva-care-mobilizeaza-electoratul-la-alegeri-nu-ajunge-sa-fie-condamndat-pentru-asta/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.