Acasă Noutati interne Retelele de socializare, noua Politie a gandirii. Presedintele SUA, tratat ca un...

Retelele de socializare, noua Politie a gandirii. Presedintele SUA, tratat ca un pres! Facebook anunta ca nu doar ca nu are de gand sa ii delobcheze accesul liderului de la Casa Alba, dar vrea sa elimine si toate postarile acestua in care contesta rezultatul alegerilor: „Extindem blocarea impusă conturilor lui de Facebook şi Instagram pe termen nedeterminat şi pentru cel puţin următoarele două săptămâni, până ce transferul de putere este finalizat”

Daca va gandeati ca liderul de la Casa Alba este „cel mai puternic om de pe planeta”, va trebuie sa va gadntii mult mai bine. Chiar daca au existat puternice voci internationale care au criticat acerb atitudinea retelelelor de socialziare cu privire la cenzura impusa presedintelui Donald Trump, inclusiv cancelarul Angela Merkel condamnand actiunile Twitter si Facebook, spuand ca nu este normal ca niste retele de socialziare sa interzica opiniile utilizatorilor dupa crtierii strict subiective, Facebook anunta ca nu doar ca nu are de gand sa ii delbocheze contul liderului de la Casa Alba, dar vrea sa stearga de asemetoate postarile in care Donald Trump contesta rezultatul alegerilor de la 3 noiembrie din SUA.

In mod cat se poate de halucinant, Facebook recunoaste indirect faptul ca cenzura impusa presedintelui Donald Trump are loc deoarece reteaua de socialziare il sustine pe Biden. Intr-un comunicat, Facebook spune ca extinde blocarea impusă conturilor lui de Facebook şi Instagram „pe termen nedeterminat şi pentru cel puţin următoarele două săptămâni, până ce transferul de putere este finalizat”.

Reteaua condusa de Zucki transmite de asemenea ca actiunile din ultima perioada ale lui Donald Trump arata ca „presedintele submineaza tranziţia paşnică şi legitimă a succesorului său ales, Joe Biden”.

Joi, într-un comunicat, Mark Zuckerberg a spus: „Evenimentele şocante din ultimele 24 de ore demonstrează clar că preşedintele Donald Trump intenţionează să îşi folosească timpul rămas în funcţie pentru a submina tranziţia paşnică şi legitimă a succesorului său ales, Joe Biden. (…) Extindem blocarea impusă conturilor lui de Facebook şi Instagram pe termen nedeterminat şi pentru cel puţin următoarele două săptămâni, până ce transferul de putere este finalizat”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here