- Advertisement -
Acasă Extern Robinette Biden dupa noul esec al democratilor de condamnare a lui Donald...

Robinette Biden dupa noul esec al democratilor de condamnare a lui Donald Trump: „Deși votul final nu a condus la o condamnare, fondul acuzației nu este contestat! „Poporul american are datoria de a apăra adevărul și de a învinge minciunile”.

- Advertisement -

Presedintele SUA, Robinette Biden, a comentat noul esec al democratilor de condamnare al fostului presedinte american Donald Trump. Acesta a spus ca desi votul nu a dus la condamnare, „fondul acuzatiei nu este contestat. Desi chiar insusi votul demonstreaza faptul ca Donald Trump nu a fost vinovat de niciun fel de violente in diversiunea de la Capitoliu, Robinette a spus ca „violentele si extremismul” nu au loc in SUA, facand totusi probabil inconstient referie la protestele BLM din vara anului trecut. Cu un tepeu nemarginit, ca si cum votul din Senat nici nu prea a contat iar „adevarul” este totusi detinut de catre democrati, Robinette a continua pe aceeasi linie, transmitand poporului american ca „are datoria de a apăra adevărul și de a învinge minciunile”.

„Acest capitol trist din istoria noastră ne-a amintit că democrația este fragilă. Că trebuie întotdeauna apărată. Că trebuie să fim mereu vigilenți. Violența și extremismul nu își au locul în America”, a delcarat Robinette.

„Fiecare dintre noi avem datoria și responsabilitatea ca americani, și mai ales ca lideri, de a apăra adevărul și de a învinge minciunile

Chiar și cei care s-au opus condamnării, cum ar fi liderul minorităților din Senat, McConnell, cred că Donald Trump este vinovat de <<rușinea abandonării datoriei>> și că este responsabil practic și moral pentru provocarea violenței declanșate la Capitoliu” a mai delcarat acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here