Romania ajunge la 14 decese! Inca un deces pe teritoriul Romaniei din cauza coronavirsului, tot din Suceava! 6 din cei 14 romsani decedati pana in prezent sunt din Suceava! Ultima victima este si cea mai tanara dintre toate, doar 52 de ani

Romania a inregistrat in urma cu scurt timp inca un deces din cauza coronavirusului. Numarul total al persoanelor decedate ajunge la 14. Ultima victima era tot din Suceava. Astfel, 6 din cele 14 decese din pana in acest moment s-au inregistrat doar in Suceava. Ultima vicitma este cea mai tanara dintre toate, este vorba despre un barbat de doar 52 de ani. Potrivit informatiilor barbatul suferea de obezitate.

Pana in acest moment varstele victimelor decedate se incadreaza intre 52 si 80 de ani.

Prima persoana decedata avea varsta de 74 de ani si era din Craiova. Cea de a doua persoana decedata era din Bucuresti si avea 67 de ani. Cea de a treia persoana decedata avea 70 de ani si era din Piatra Neamt. A patra persoana, cea decedata azi, era din Suceava si avea 72 de ani. A cincea persoana decedata era tot din Suceva si avea 71 de ani. A sasea persoana decedata era din Arad si avea 64 de ani. Cea de a saptea persoana decedata avea varsta de 65 de ani si era din Bucuresti. Cea de a opta persoana decedata avea 70 de ani si era din Craiova. Victimele 9-10-11 erau toate din Saceava, o femeie de 71 de ani disi doi barbati de 59, respectiv 80 de ani. Cea de a 12-a perosana decedata era din Ialomita si avea 74 de ani. Cea de a 13-a persoana decedata era din Caras-Severin si avea varsta de 72 de ani. Cea de a 14-a presoana decedata era din Suceava si avea varsta de 52 de ani.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *