- Advertisement -
AcasăJustitieRomania anului 2022. Avocatii familiilor fetelor rapite, violate si apoi ucse in...

Romania anului 2022. Avocatii familiilor fetelor rapite, violate si apoi ucse in Caracal se plang ca procesul este un simulacru in care Dinca vine cu acuzatii scandaloase. La 3 ani de la fapte, violatorul si criminalul Dinca a spus in fata judecatorilor ca cele doua fete se comportau precum niste prostitutate si isi justifica atrocitatile. Traficantii de carne vie, protejati de magistrati care sunt implicati in furnizarea de carne vie

- Advertisement -

Romania anului 2022, tara in care magistratii in imensa lor majoritate sunt cel putin la fel de corupti ca cei pe care se presupune ca ii judeca si drept recompensa au parte de o propaganda dusa in favoarea lor de catre o mare parte din asa zisa „presa” progresista din Romania si se bucura de nenumrate beneficii aduagate de la un an la alatul de catre asa zisa „clasa politica”.

In tara in care in care in nenumrate cazuri, la schimbul unor beneficii proprii, magistratii pun in libertate vioaltori, pedofili, clanuri de tigani, intelopi, proxeneti, camatari sau traficanti de carne vie, un indivizi precum Gheroghe Dinca isi permite sa isi bata joc de famiile celor doua fete pe care est acuzat ca le-a rapit, violat si apoi ucis in Caracal in urma cu 3 ani.

Avocatii celor doua familii ale fetelor au declarat jurnalsitilor ca intregul proces este un simulacru iar Gheorghe Dinca vine cu acuzatii tot mai scandalaose la adresa victimelor sale, spuannd ca Alexandra si Luiza se comportau precum niste prostituate si isi justifica atrocitatile comise. Cei doi avocati spun ca amgistratii fac tot posibilul sa il protejeze pe Dinca deoarece de fapt in spate este vorba despre retele mari de protistitutie, inclusiv din afara tarii, iar in scimbul unor beneficii personale, nu vor dezmembreze intregul lant al complicatatilor. Mai mult, unul dintre cei doi avocati acuza ca „este vorba de un grup de procurori, de politisti, din Bucuresti, care coordoneaza acest trafic de carne vie si furnizarea de carne vie soldatilor de la Deveselu“.

„Adevărul, din păcate, n-o să-l aflăm niciodată. (…) Este incredibil să poţi să vii cu alte situaţii de fapt care sunt pe jumătate adevărate. Pe mine nu Dincă m-a convins că nu a omorât-o pe Alexandra, ci probele care au fost administrate în cauză şi care conduc spre situaţia aceasta la care eu mă refer. Mă refer la cele două rapoarte de expertiză şi la modul în care care au fost probate, şi la modul în care a fost depistat ADN-ul Alexandrei. Ca atare, Dincă vine şi susţine că nu a omorât-o şi că a fost forţat, că a fost bătut, să recunoască ceea ce n-a făcut, probabil ajungând la înţelegere cu organul de urmărire penală în contextul protejării familiei“, a declarat avocatul familiei Măceşanu, Aurel Moldovan.

Deşi susţine că nu a omorât-o, nici nu spune ce s-a întâmplat cu ea, mai spune avocatul.

„Ne spune că a fost traficată. Spune că s-a dus undeva în Turcia, dar sunt nişte date incoerente. Aşa ar fi aflat el de la aşa-zisul Buţă“, a adăugat avocatul.

Moldovan a precizat că va solicita din nou refacerea expertizelor şi de asemenea că va pune în discuţie schimbarea încadrării juridice, renunţându-se la acuzaţia de omor calificat.

Întrebat dacă nu cumva această mişcare îl ajută pe Dincă, avocatul a răspuns: „Este în favoarea familiei Măceşanu, nu a lui Dincă, nu mă gândesc la Dincă, pentru că dacă era în favoarea lui Dincă puneam altfel concluziile şi instanţa putea să-l absolve de orice vinovăţie dacă se demonstra că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor reţinute în sarcina lui. Pe mine mă interesează un singur lucru: că din actele administrate, materialul probator, nu există şi nu sunt dovedite faptele de omor calificat. Mai mult decât atât, că avem şi un act constatator de deces. În condiţiile în care nu îmi faci dovada că acolo Alexandra a fost omorâtă şi că ADN-ul acela a fost extras dintr-un dinte cu o pulpă dentară nu avem ce să discutăm“, a mai spus avocatul Aurel Moldovan.

Avocatul spune că ar trebui, de asemenea, ca judecătoarea să insiste ca şi poliţiştii care, după  cum acuză Gheorghe Dincă, l-ar fi bătut pe inculpat cu scopul ca acesta să recunoască faptele necomise, să fie audiaţi pentru a se face lumină în declaraţii. În schimb, a lăsat avocatul să se înţeleagă, magistratul care judecă acest dosar s-ar lăsa influenţat.

„Vedeţi dumneavoastră, judecătorii în ziua de astăzi, nu mă refer la doamna preşedinte, ci la modul general, nu mai „pipăie“ cu propriile simţuri, ci primesc anumite dispoziţii să soluţioneze într-un fel sau altul dosarele“, a sugerat avocatul.

Critici cu privire la modul cum s-a desfăşurat în sală audierea inculpatului a avut şi avocata familiei Melencu, Carmen Obârşanu. Avocata a dezvăluit că Dincă ar fi recunoscut că a fost intervievat de către un reprezentant al FBI.

„A mai spus altceva Dincă, a spus că a fost investigat de către FBI. Deci a recunoscut că a fost intervievat de către FBI. Şi este adevărat, pentru că FBI – înainte de a decide Departamentul de Justiţie american că nu vor sesiza judecătorul american pentru interogarea Facebook-ului, să aflăm cum a funcţionat telefonul Luizei după ce a fost aruncat, fiind parolat, pe câmp – FBI a discutat cu Dincă. Au venit nişte consilieri de la FBI, după care s-a dat un termen, până în 25 octombrie, să se răspundă la nişte întrebări, după care nu s-a mai aşteptat acest termen pentru a fi dat răspunsul şi în data de 1 octombrie 2019 Departamentul de Justiţie American refuză categoric să mai facă vreo investigaţie sau să meargă la judecătorul american pentru interogarea Facebook-ului ca să identificăm unde e telefonul Luizei. După care apare de la Departamentul de Justiţie american acea indicaţie preţioasă – protejaţi familia lui Dincă“, a afirmat Obârşanu.

Avocata a criticat de asemenea „apetitul“ judecătoarei pentru a afla detalii privind actul sexual derulat, spune Dincă, între el şi copilă (Alexandra Măceşanu).  „Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate. Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele. Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalistm“, a acuzat Obârşanu. Avocata familiei Melencu a acuzat de asemenea că întregul dosar a fost transformat într-o mascaradă şi că autorităţile nu au interesul de a se afla adevărul, iar asta pentru că ar fi vorba de implicaţii internaţionale. Suspiciunea este aceea că implicate sunt reţele de trafic prin care li s-ar aduce prostituate militarilor americani cantonaţi în România, la Deveselu.

„Este vorba de un grup de procurori, de poliţişti, din Bucureşti, care coordonează acest trafic de carne vie şi furnizarea de carne vie soldaţilor de la Deveselu“, a acuzat avocata Carmen Obârşanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -