Romania, critica pentru ca nu e political correctness. Politia din Romania si din alte 12 tari din Europa, apostrofate pentru ar fi “rasiste”de catre ONG-ul de extrema stanga Amnesty International! ONG-ul acuza Politia din Belgia, Bulgaria, Cipru, Franța, Grecia, Ungaria, Italia, Serbia, Slovacia, România, Spania și Regatul Unit ca au apelat la forta in mai multe randuri impotriva peraonelor negre

Romania nu e politicall correctnees, si nici o buna parte din Europa (atat de vest , cat si de est), au constata-o nefercitii ONGI-isti de extrema stanga “Amnesty International”.

ONG-ul de extrem stanga se plange ca in 12 tari europene, atat din est si din vest, nu se aplica corectitudinea politica in cazul Politiei. Pe scurt, in ciuda faptului ca negriii comit cu mult mai multe infractiuni decat albii, ONG-iul doreste ca masurile Politiei sa fie impatite jumi-juma si pentru perosanele nerge si pentru perosanele albe, chiar daca realitatea in privinta proportiilor infractiunilor comise de unii fata de altii e foarte diferita.

ONG-istii sunt suparati concret ca in timpul pandemiei de coronavirus, in 12 tari din Europa ( Belgia, Bulgaria, Cipru, Franța, Grecia, Ungaria, Italia, Serbia, Slovacia, România, Spania și Regatul Unit) nu s-au aplicat principiile corectiutidinii politice, iar Politia a a folosit forta fizica mai mult asurpa negrilor decat aspra albilor.

Revenind la strict cazul Romaniei, reamintim ca in timpul pandemiei de coronavirus, cazul violentelor din partea clanurilor de tigani a explodat dupa ce sute de clanuri de tigani au revenit in tara chiar inaintea intrarii Romaniei in starea de urgenta a Romaniei.

Timp de aproximativ 2 luni, un val de violente au avut loc intre clanurile de tigani. De fiecare data, la sosirea Politiei, clanurile de tigani au atacat violent fortele de ordine (inclusiv cu pietre, bolovani si bate sau le-au vandalizat acestora masinile). De asemenea, tiganii amenintau in nenumrate randuri prin intermediul retelelor de socializare fortele de ordine cu violente in cazul in care acestea aveau de gand sa intervina peste acestia pentru ilegalitatile comise, fiind de notoritate cazul lui “Spartacus, idolul femeilor”

Va prezentam mai jos cateva din apucaturile violente ale clanurilor de tigani din doar ultimele 3 luni:

Scandal în cartierul de romi

Să ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Politisti atacați în cartierul Rahova din BucureștiSărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă.Polițiștii din linia întâi "își petrec" sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Politisti atacați în cartierul Rahova din BucureștiSărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă.Polițiștii din linia întâi "își petrec" sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi.

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

#IPJConstanța 👏" Victima, salvată de polițiști.Pe imagini se vede ca #victima este căzută la pământ, iar agresorul o lovește în repetate rânduri în cap. Polițiștii au sosit imediat și l-au încatușat pe agresor. Incidentul s-a produs ieri pe strada Caraiman din Constanța . "

Publicată de Polițiști – Uniți Suntem Puternici pe Vineri, 5 iunie 2020

https://www.facebook.com/449156695862199/videos/2660817587536571/?t=0

Scandal în localitatea Stănești (județul Gorj). Polițisti cu pistoalele în mână amenințați cu bătai

Un apel la 112 prin care era sesizat un conflict violent în comuna Stănești (județul Gorj) a adus un echipaj al poliției la fața locului. După identificarea și imobilizarea uneia dintre persoanele agresive, alte persoane au intervenit în apărarea celui încătușat. Polițiștii au fost nevoiți să scoată pistoalele în încercarea de a intimida agresorii, dar fără succes.Vezi: www.informatia.info#politia #scandal #gorj

Publicată de Informatia pe Duminică, 14 iunie 2020

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *