România medievală a anului 2019! 3 indivizi din Vaslui au violat o femeie si au ambandonat-o pe câmp unde a decedat peste câteva ore!

Trei tineri de 16, 17 şi 23 de ani au fost reţinuţi după ce ar fi violat o femeie în vârstă de 49 de ani, pe care au abandonat-o pe un câmp în zona localităţii Ghergheleu, unde aceasta a fost găsită decedată.

După ce femeia a fost găsită decedată pe un câmp dintre localităţile Ghergheleu şi Iaz, în cauză au început cercetări pentru moarte suspectă. Ulterior s-au pus în evidenţă elemente noi, iar cazul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit anchetatorilor, femeia obişnuia să muncească cu ziua prin sat. Pe data de 6 martie lucrase la proprietarul magazinului din localitate, iar seara a mers cu acesta la magazin să-şi primească banii. În momentul în care a ieşit pentru a merge la toaletă, ea ar fi fost luată cu forţa de cei trei tineri, care au violat-o şi au abandonat-o apoi pe un câmp, unde a fost găsită după trei zile.

Cei trei suspecţi urmează să fie prezentaţi, luni, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Citește și http://dc360.ro/consiliul-national-al-elevilor-ii-indeamna-pe-elevii-de-clasa-a-vii-a-sa-dea-foaia-goala-la-simulare-in-semn-de-protest-privind-problema-metodelor-de-evaluare-din-sistemul-de-invatamant/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.