- Advertisement -
AcasăExternRusia despre groapa comună de la Izium: "Ucraina a sacrificat pur și...

Rusia despre groapa comună de la Izium: „Ucraina a sacrificat pur și simplu populația pașnică pentru propriile scopuri egoiste, a creat o imagine pentru un jurnalist occidental, care filmează deja astăzi acolo, pentru ca mâine regimul de la Kiev să primească și mai multe arme. Aceasta nu este o luptă împotriva armatei, ci împotriva poporului, pe care au încetat de mult să îl mai considere al lor. Era evident că Ucraina va încerca să repete scenariul de la Bucha, acum la Izyum”

- Advertisement -

Rusia a comentat acuzatiile privind groapa comuna de la Izium. Rusii acuza din nou Ucraina, de data acesta prin seful administratiei militare si civile din regiunea Harkov, Vitaliy Hanchev, ca isi sacrifica propria populatia folosind-o drept scut civil. Oficialul rus acuza ca intentia din saptele acestor atacuri impotriva populatiei este prelungirea razboiului prin timiterea de noi arme in Ucriana de catre NATO. Vitaliy Hanchev a acuzat Kievul ca incearca sa repete scneariul de la Bucha la Izyum.

„Încă o dată suntem martorii modului în care guvernul ucrainean speculează asupra vieții oamenilor. Pentru noi era evident că Ucraina va încerca să repete scenariul de la Bucha, acum la Izyum”, a subliniat el.

„Majoritatea bombardamentelor au vizat infrastructura și clădirile rezidențiale. Pentru a obține mai multe victime, au fost lansate mine asupra orașelor. Au provocat de mai multe ori victime în spitale, inclusiv copii”, a declarat șeful VGA.

„Aproape în fiecare zi în Izyum am înregistrat victime și răniți civili. Acum ne este clar pentru ce anume teroriza AFU populația. Imaginea a devenit mai clară. Ucraina a sacrificat pur și simplu populația pașnică pentru propriile scopuri egoiste, a creat o imagine pentru un jurnalist occidental, care filmează deja astăzi acolo, pentru ca mâine regimul de la Kiev să primească și mai multe arme. Aceasta nu este o luptă împotriva armatei, ci împotriva poporului, pe care au încetat de mult să îl mai considere al lor”, a conchis Ganchev.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -