S-a spalat de pacate! Dumnezeu si-a intors capul catre el si i-a dat achitare! Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, acuzat de frauda de 1,5 milioane de lei cu fonduri europene, declarat nevinovat in vecii vecilor, amin!

Inalt Prea Sfintitul Teodosie si-a spalat pacatele. Acuzat de frauda cu fonduri europene in valoare de 1,5 milioane de euro de procurorii DNA, Seful Bisericii Ortodoxe din Constanța isi poate vedea mai departe de mertane, vesminte invelite in aur si afacerile personale (asa cujm cere in Biblie) linisit. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) l-a achitat vineri pe Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului a fost acuzat acuzat alături de 5 apropiaţi de presupuse fraude cu fonduri europene. Ar fi prezentat Agenţiei de plăţi şi intervenţie în agricultură documente false pentru a obţine o finanţare europeană de 1,3 milioane de lei. Totul pentru a susţine o cultură de viță de vie nobilă pe câteva sute de hectare. În realitate, susţin procurorii anticorupţie, la Nazarcea ar fi crescut doar buruieni.

În primă instanță, la Curtea de Apel Constanța, judecătorul Cristian Deliorga nu a confirmat acuzațiile, aşa că prelatul a fost achitat. Magistratul a stabilit că probele adunate de procurorii DNA nu sunt suficient de solide.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.