S-a terminat! It’s over! Orlando nu mai candideaza la prezidentiale: “M-am decis. Nu!”

Eugen Teodorovici și-a anunțat, duminică, retragerea din cursa internă pentru alegerea candidatului PSD la prezidențiale.

“M-am decis. Nu”, a declarat Eugen Teodorovici, la un post TV, întrebat dacă își menține candidatura în cursa internă a PSD pentru alegerile prezidențiale. El a afirmat că va vota marți, în funcție de ce candidați rămân.

„Marți, în Comitetul Executiv, în funcție de ce candidaturi rămân, acolo o să îmi exprim un vot. Sper că marți să se încheie discuția”, a adăugat Teodorovici.

Biroul Politic Național al PSD va avea loc marți, la Parlament, începând cu ora 11:00. Social-democrații vor alege candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale, urmând ca mai apoi propunerea să fie validată în Comitetul Executiv, începând cu ora 12:00.

Oficial, în competiția internă pentru prezidențiale au rămas: secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleșoianu și senatorul Șerban Nicolae.

Viorica Dăncilă a anunţat că, dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi. Și Gabriela Firea se gândește la o candidatură pentru Cotroceni. Ea a declarat că se va gândi dacă va candida la prezidențiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marți nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menționând că Viorica Dăncilă nu are șanse de succes, scrie HotNews.

Congresul PSD pentru validarea prezidențiabilului are loc pe 3 august.

Citește și https://dc360.ro/partidul-proaspatului-presedinte-al-ucrainei-slujitorul-poporului-castiga-alegerile-parlamentare-anticipate-cu-439-volodimir-zelenski-stiti-prioritatile-noastre-sa-inch/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.