- Advertisement -
AcasăExternSa ne mai distram putin. Curtea Penală Internațională a emis mandate de...

Sa ne mai distram putin. Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin

- Advertisement -

Propaganda occidentala care se rezuma de fapt in mare aprte la cateva lozinci ieftine merge mai departe iar cum insitutiile internationale sunt coordonate si conduse de facto de Statele Unite, acestea fac joc de glezne la orice solicitare a stapanilor de peste ocean.

Chiar daca in realitate razboiul din estul Europei este un razboi aprins, mentinut, prelungit si escladat strict de SUA-NATO, Curtea Penala Internationala a emis mandate de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin nu este insa singurul asupra caruia a fost emis mandat de arestare, comisarul prezidential pentru drepturile copilului in Rusia, Maria Alexeyevna Lvova-Belova, fiind la randul sau vizat.

Asa cum era de asteptat, pentru a isi justifica actiunile, Curtea Penala Internationala de bazeaza pe dezinfromari in masa, sustinand ca rusii care au plecat de bunavoie in Rusia din zonele anexate, anterior bombardate ani intregi de regimentul Azov (bombardamentele amplificandu-se in primele luni de razboi) au fost deporatati cu forta in Rusia de aramata rusa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -