Satelitul Sputnik a diminuat considerabil statul paralel! Pleșoianu sugerează înaintea CEX-ului colegilor social democrați, că PSD e condus de un mini stat paralel, care s-ar rezuma în present doar la SIE. Pleșoianu face legatura și cu patronul Prima TV Cristian Burci, despre care spune că ar conduce de fapt PSD din umbră

Liviu Pleșoainu revine cu noi teorii ale conspirației, de data asta, la adresa propriului partid. Deputatul PSD, visător la scaunul de la Cotorceni, vine cu noi ipoteze despre ți explicații pentru faptul ca PSD coboara tot mai jos în ultimile sondaje.

Nu liderii partidului, nu baronii, lăcomia pentru ciolan sau performantele ce au lăsat de dorit la guvernare ar fi adus PSD în această situație cel puțin delicată, ci statul paralel sau mai bine zis mini statul paralel, fiind vorba de data asta doar de SIE, conform deputatului conspiraționist. Chiar si controversatul patron Prima Tv Cristian Burci ar fi implicat, ba chiar ni se sugerează că ar conduce de fapt PSD din umbră.

Pentru mai multe informații va invităm sa citiți postarea integrală de mai jos a deputartului PSD:

”Înțeleg că azi se reunește CEX pentru a pregăti mini-congresul de sâmbătă, intrat zdravăn la apă, unde vor participa doar cei dispuși să o aplaude frenetic pe doamna Dăncilă#2.

Dragă CEX, eu nu mai am nicio așteptare, ci doar o sugestie: la ședința de azi ar fi normal să participe și președinții partidului, domnii Ică Voinea și Cristian Burci (zis și “baby broker”). Ar fi păcat ca o ședință atât de importantă să se desfășoare în absența eminențelor lor mult prea cenușii…

Apoi, la mini-congresul de sâmbătă, după ce se încheie ropotele lungi de aplauze (absolut meritate de noul premier, doamna Dăncilă#2), ar trebui de asemenea invitați să concluzioneze PUBLIC, la vedere, cei doi președinți ai partidului.

În felul acesta, mini-congresul își va face SIEși un mare bine, după aplauze se va putea consuma o hamSIE, iar, la final, toată lumea se va relaxa și, pentru binele partidului și al patriei, își vor face toți SIEsta”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Citește și https://dc360.ro/psd-cex-cu-o-zi-inaintea-congresului-extraordinar-in-cadrul-caruia-urmeaza-sa-fie-validata-viorica-drept-candidatul-social-democratilor-pentru-alegerile-prezidentiale-in-cex-ul-de-azi-psd-istii-se-h/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.