- Advertisement -
Acasă Extern Scandalos! Papa Francisc a emis marţi un document prin care introduce în...

Scandalos! Papa Francisc a emis marţi un document prin care introduce în sistemul juridic de la Vatican posiblitatea de reducere a pedepselor, inclusiv pentru criminali, violatori sau pedofili „pentru a continua procesul de actualizare în raport cu schimbarea vremurilor”! Noile articole ale codului penal prevăd o reducere a pedepsei cu între 45 şi 120 de zile pentru fiecare an de închisoare ispăşit, în cazul în care condamnatul „s-a comportat bine şi a dat dovadă de pocăinţă”

- Advertisement -

Occidentul pare ca pierde pe zi ce trece contactul cu orice inseamna realitate, normalitate sau princiipii si valori. Intr-o lume in care anomralul devine noul „normal” iar valorile si principiile sunt complet date peste cap, Vatican se confromeaza la randul sau noilor tendinte.

Desi teoretic, Papa Francisc ar trebui sa fie un exemplu de moralitate dar si de duritate in ceea priveste pasrtarea principiilor si valorilor societsatii occdientale din ultimele secole, Vatican anunta ca „pentru a continua procesul de actualizare în raport cu schimbarea vremurilor”, Papa Francis a emis marţi un document prin care introduce în sistemul juridic de la Vatican posiblitatea de reducere a pedepselor, inclusiv pentru criminali, violatori sau pedofili.

Mai exact, noile articole ale codului penal prevăd „o reducere a pedepsei cu între 45 şi 120 de zile pentru fiecare an de închisoare ispăşit, în cazul în care condamnatul „s-a comportat bine şi a dat dovadă de pocăinţă”. Tinem sa reamintim ca Papa Francisc, care dupa cum se vede e pe noile tendinte „open mind” avansate de progresisti, propune scurtarea acestor pedepse pentru orice categorie de infractor, in frunte cu criminali, violatori sau pedofili.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here