- Advertisement -
Acasă Politica Scaunul lui Orban, in pericol? Florin Citu intrebat daca va candida...

Scaunul lui Orban, in pericol? Florin Citu intrebat daca va candida la Congresul din toamna: Sunt vicepresedinte PNL, am o experienta in cei 4 ani si sunt sigur ca voi candida pentru o functie in PNL, pot sa aduc o contributie la varf!

- Advertisement -

Scaunul lui Ludovic IOrban ar putea fi serios amenintat. Pentru a doua la distanta de doar cateva zile, premierul Florin Citu confrima intrebat fiind in emsiuni, faptul ca va candida pentru un post important la varful PNL, la Congresul din toamna al partidului. Intrebat joi seara la Digi24 , de catre moderator, daca va canddia la Congresul din toamna al PNL, acesta a spus ca considera ca a adunat destula experinta pentru a putea candida pentru o functie la varful partidului pe care il reprezinta.

„In acest moment ma concentrez pe buget, trebuie sa avem buget daca vream sa avem performanta. Orice alte discutii, toate la timpul lor. Cand voi lua o decizie vom vedea atunci. Sunt vicepresedinte PNL, am o experienta in cei 4 ani si sunt sigur ca voi candida pentru o functie in PNL, pot sa aduc o contributie la varf”, a zis Florin Citu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here