- Advertisement -
Acasă Educatie Se redeschid unitatile de invatamant! La peste 3 luni de la inchiderea...

Se redeschid unitatile de invatamant! La peste 3 luni de la inchiderea unitatilor de invatamant la sfarsitul lunii octombrie, din 8 februarie elevii vor merge din nou fizic la scoala! Scenariile verde, galben si rosu se vor aplica in continuare

- Advertisement -

La mai bine de 3 luni de la inchiderea unitatilor de invatamant in contextul cresterii continue a numarului de cazuri de coronavirus, unutatile de invatamant se vor redeschide in cele din urma incepand din data de 8 feberuarie, adica de luni. Totusi scenariile verde, galben si rosu vor ramane mai departe la fel ca inainte de inchiderea acestora, asta inseamna ca in unitatile de invamant afllate in scenariul verde, elevii isi vor desfasura cursurile exclusiv prin prezenta lor fizica in unitatile de invamant, in scenariul galben elevii vor veni fi fizic la scoala dar vor invata si online iar la unitatile de invatamant din scenariul rosu, acestea se vor inchide iar elevii vor invata exclusiv onjline.

Decizia a fost luata la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Cîțu, cu miniştrii Sănătăţii şi Educaţiei, Vlad Voiculescu şi Sorin Cîmpeanu, precum şi cu şeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și cu Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, Adriana Pistol.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here