- Advertisement -
AcasăEconomieSecretara americană a Trezoreriei, Janet Yellen, spune ca intrarea in recesniune a...

Secretara americană a Trezoreriei, Janet Yellen, spune ca intrarea in recesniune a SUA depinde de adminstratia Biden si ca acesta poate fi evitata: ”Preşedintele (Fed) Powell a declarat că obiectivul său este de a reduce inflaţia menţinând în acelaşi timp o piaţă a muncii puternică. Aceasta cere insa talent. ”Este prioritatea preşedintelui Biden de a o reduce”

- Advertisement -

Sinistra administratie Biden este la un pas sa bage tara in recesiune din lipsa de intelegere a economiei, o spune chiar Secretara americana a Trezoreriei, Janet Yellen, pusa in functie de democrati. Janet Yellen a declarat duminica ca intrarea sau nu in recensiune a Statelor Unite depinde de felul in care guverneaza actuala administratie progresista condusa de Joe Biden. Acesta a declara ca recesniunea ar putea fi evitata prin reducerea inflatiei, insa pentru asta este nevoie de intelegere a domeniului economiei, punand indirect la indoiala capacitatea actualei admistratii populiste de a face asta.

”Nu cred că o recesiune este inevitabilă. Preşedintele (Fed) Powell a declarat că obiectivul său este de a reduce inflaţia menţinând în acelaşi timp o piaţă a muncii puternică. Aceasta cere talent şi şansă, dar cred că este posibil. Este inacceptabil actualul nivel al inflaţiei. Este prioritatea preşedintelui Biden de a o reduce” a declarat secretara americana a Trezoreriei, Janet Yellen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -